%

Avans de doar 5% achitat de catre client 

+

nu are datorii in CRC  mai mari de 30 zile

valoare maxima finantata 150.000 Euro

cifra de afaceri calculata la ultimul an financiar inchis

Avantaje

pentru afacerea ta

Rapiditate in obtinerea finantarii

Achizitionezi simplu si rapid echipamentele de care ai nevoie.

 • 1
  Deoarece detinem deja o diversitate de echipamente in portofoliul nostru, te putem consilia corect si precis cu privire la cel mai bun raport calitate pret, in ceea ce priveste activul pe care doresti sa il achizitionezi.
 • 2
  Avand poza financiara a afacerii tale, in baza experientei noastre, putem face o corelatie corecta intre ceea ce produce activul pe care ti-l doresti si impactul utilizarii acestuia in afacerea ta.
 • 3
  Elementul de confort in finantarea in leasing este reprezentat de activ. Prin urmare, nu iti solicitam garantii suplimentare. Valoarea adaugata a leasingului vine din utilizarea bunului finantat si nu din proprietatea asupra acestuia.
 • 4
  Consideram ca este important sa afli de la inceput, care este costul total al leasingului si ti-l comunicam transparent, astfel incat sa iti asiguri predictibilitate si optimizare pentru flow-ul tau.
Trust in us

Build your Future Together

Leasingul presupune finantare  exclusiva de active iar la Raiffeisen Leasing exista o adevarata competenta in a evalua si a intelege valoarea corecta a activului de care ai nevoie.In calitate de proprietari, este firesc sa cunoastem exact ceea ce face activul respectiv si care e capacitatea lui de a genera cash flow pentru compania ta.

Avand in vedere toate aceste aspecte, avem incredere ca te consiliem corect si responsabil privind nevoia ta de finantare pe zona de echipamente.

Afla documentele necesare finantarii !

echipamente de top

disponibile pentru Finantare

suntem lider global în sisteme avansate de debitare cu jet de apă abraziv si am reusit ca oricine să poate creare de piese 3D complexe de înaltă precizie pe mașinile noastre.